Orașul Panciu

Primaria Panciu contesta facturile Electrica

Doina Ganea
15 feb 2010 1140 vizualizări
Litigiul dintre Primaria Panciu si Agentia de Furnizare a Energiei Electrice Focsani (AFEE) este departe de a se fi incheiat si va ajunge cit de curind in instanta

Primarul Ion Petre a mai anuntat ca a refuzat si plata facturii pe luna ianuarie 2010, in valoare de 24.585 de lei. Edilul sustine ca reprezentantii Primariei au constatat, din nou, nereguli la inregistrarea consumului de energie electrica. "S-au constatat, iarasi, demontari si montari de contoare. In plus, sa ne explice cei de la AFEE, de ce atunci cind s-a mai dat totusi drumul la curent in oras, s-au ales numai anumite cartiere. Eu am sa fac asa cum am zis. Am sa asigur iluminatul stradal cu felinare", a subliniat Petre. Conflictul cu AFEE a aparut la inceputul anului, cind Primaria a refuzat plata unei facturii pe luna decembrie 2009, in valoare de 106.542 de lei. AFEE a fost acuzata de edilul pancean si de folosirea unor metode frauduloase atit la inregistrarea, cit si la calcularea consumului. Astfel, AFEE a decis ca, din 15 ianuarie, sa sisteze iluminatul public in tot orasul, anuntind ca pancenii vor avea iar lumina pe strazi doar atunci cind Primaria isi va plati restantele, care se ridica la peste 11 miliarde de lei vechi pentru facturi neplatite inca din 2004. Primarul Ion Petre a recunoscut ca, de la debutul conflictului, nu a avut nicio discutie cu seful AFEE, Ionel Preda, preferind calea comunicatelor de presa. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 14 ore, 26 minute, 40 secunde
bRAVO NEA PANSELUTA, DUCI pRIMARIA LA FALIMENT ASA CUM TI-AI ADMINISTRAT SI FIRMA .RUSINE,AFARA CU PRIMARII INCOMPATIBILI SI IINCOMPETENTI.TREZITI-VA PANCENI,CA ASTA VA DUCE IN EVUL MEDIU!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.