Orașul Panciu

Proiectul Educatia face diferenta , la final

Ciprian Fânaru
26 oct 2009 1034 vizualizări
Asociatia Rom pentru Rom din Panciu a incheiat la finalul saptaminii trecute proiectul Educatia face diferenta .

Scopul acestuia a fost de a dezvolta deprinderi comunicative si comportamentale in rindul copiilor cu virste cuprinse intre 6 si 15 ani apartinind comunitatii rome. In cele 11 luni de implementare a proiectului, zeci de copii au beneficiat de activitatile de alfabetizare, dar si de cele non-formale, in cadrul carora au deprins regulile de comportament social, dar si cele de igiena personala. Copiii au mai participat la activitati sportive, artistice si chiar culinare, una dintre cele mai importante fiind fiind vizita din luna mai la ambasada Italiei, unde au pus in scena o piesa de teatru. Un rol in derularea proiectului l-au avut si elevii de la Liceul "Ioan Slavici" din localitate, care au pus umarul in calitate de voluntari. O finantare de 14.000 lei a venit de la Consiliul Judetean, iar parteneri au fost Primaria, Scoala de Arte si Meserii, Gradinita Nr. 1 Panciu si Asociatia Non-Guvernamentala IBO Italia, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea si Inspectoratul Scolar Judetean. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.