Orașul Panciu

Turul Panciului

Ziarul de Vrancea
28 sep 2009 1604 vizualizări
Nicu Mazere tinteste spre Primaria Panciu

Omul de afaceri, care este membru al PNL, a fost ales in unanimitate ca presedinte interimar al organizatiei galbene de la Panciu. Numirea sa in fruntea PNL Panciu a venit dupa analizarea rezultatelor mai mult decit slabe de la alegerile europarlamentare cind formatiunea lui Sapunaru nu a contat, reusind abia 9% din totatul voturilor. Nicu Mazere a declarat ca obiectivul principal este acela de revenire a formatiunii la alegerile prezidentiale si de cistigare a Primariei in 2012. "Biroul Judetean PNL a decis in unanimitate ca eu sa ocup functia de presedinte interimar la Panciu. Am constituit un birou interimar si am stabilit sarcini pentru fiecare membru. Targetul propus este acela al unui numar cit mai mare de voturi pentru Crin Antonescu, iar pe termen mediu incercam o organizare puternica si in 2012 ne propunem Primaria Panciu", a declarat Nicu Mazere. (I. C.)


Trasculescu si-a deschis "pe sest" cabinet la Panciu


Panceni au de doua zile un cabinet de parlamentar la care sa se plinga. Presedintele PD-L Vrancea, deputatul Alin Trasculescu, si-a deschis simbata un cabinet parlamentar la Panciu. Cabinetul este situat in apropierea Spitalului orasenesc, acolo unde este si sediul PD-L. Evenimentul, care s-a desfasurat cu prilejul "Zilele orasului Panciu", a fost destul de discret. La inaugurare au participat doar citiva membrii PD-L din apropierea proaspatului presedinte interimar al organizatiei pancene, Valerica Panciu. (D. G.)


Panciul a investit in locuinte


In prezent in orasul Panciu se deruleaza 6-7 investitii mari. Majoritatea acestora sint in domeniul constructiilor de locuinte. Trei dintre ele vizeaza constructia unui ansamblu de locuinte pe Legea 74 privind persoanele evacuate si apartamente pe Legea 114, legea locuintei. "Avem in constructie 80 de locuinte pentru persoanele evacuate si 68 de locuinte sociale", ne-a declarat primarul orasului Panciu, Ion Petre. Potrivit oficlialilor locali, peste jumatate dintre aceste locuinte vor fi date in folosinta pina la finele acestui an. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.