Orașul Panciu

Reteaua de gaze trece prin casele pancenilor

Doina Ganea
28 sep 2009 1234 vizualizări
uDupa 8 ani de eforturi investitia s-a incheiat

Saptamina trecuta a fost realizata receptia finala la reteaua de gaze a orasului Panciu la Statia de Retea Medie (SRM) de la Gavane, executata de Transgaz SA Medias. Primul "foc" de la reteaua cu gaze va fi aprins saptamina viitoare de catre primarul Ion Petre la centrala termica a unei gradinte din oras. Acesta investitie apartine celor de la Transgaz care au lucrat in parteneriat cu Primaria Panciu si care isi vor recupera banii in urmatoarea etapa. "Primul foc va fi aprins saptamina viitoare la Gradinita nr. 1. A fost un efort considerabil si ma bucur. Este una dintre cele mai mari realizari ale mele. Ma chinui (sic!) la acest proiect de mai bine de opt ani. Eu am fost primul care am sapat prima groapa pentru alimentarea cu gaze a orasului. Inaintea mea nu au fost decit emisiuni la televizor. Nimeni n-a miscat un deget. Nici macar un metru de coloana nu s-a bagat. Cu eforturi extraordinare, cu lobby facut peste tot, cu talpi puse de asa-zisi oameni de afaceri din Panciu. Am scos orasul la lumina", s-a laudat primarul Ion Petre. Alimentarea cu gaze va atrage, in opinia edililor, si investitori. "Eu zic ca abia de acum incolo vor incepe sa apara locurile de munca si investitorii. Acum vreo 3-4 ani au venit niste investitori care vroiau sa faca o fabrica de BCA. Prima intrebare a fost daca avem gaze. Au plecat si acum au fabrica la Roman. Au mai fost altii, cu o fabrica de sapun, in cladirea de la Tricoton. Este un lucru extraordinar si peste 2-3 ani ne vom da seama cit de importante sint gazele pentru oras", a concluzionat edilul pancean. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.