Orașul Panciu

Campusul scolar din Panciu ramine la stadiul de vis

Iulia Nicolaie
3 aug 2009 1449 vizualizări
Investitiile scolare din judet se afla in impas. Dupa ce Ministerul Educatiei a alocat sume derizorii unitatilor de invatamint, foarte multe lucrari incepute deja au ramas in acelasi stadiu, iar pentru multe dintre acestea sperantele de viitor sint sumbre

In aceasta situatie se afla si campusul scolar din orasul Panciu, unde au inceput lucrarile anul trecut. Acest obiectiv nu se afla pe lista celor care primesc bani in acest an. Proiectul prevede realizarea unui centru de conferinte, un bloc de garsoniere pentru profesori cu un numar de opt garsoniere la parter si sapte la etaj, camin pentru elevi, cantina, club si atelier scolar. "In 2008 au fost alocate 15 miliarde de lei vechi pentru campusul Scolii de Arte si Meserii, dar sumele au fost retrase, desi licitatia a fost facuta si lucrarea deja atribuita. Pina acum s-a facut curatirea terenurilor si s-au sapat santuri", ne-a spus primarul orasului Panciu, Ion Petre. Suprafata totala a terenului este de 16.655 mp, dintre care suprafata construita urmeaza sa fie de 3.965,75 mp. Complexul ar mai beneficia si de un numar de 120 de locuri de parcare, terenul fiind situat in intravilanul orasului Panciu, pe Bulevardul Independentei nr. 2. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.