Orașul Panciu

Bazin de inot pentru elevii din Panciu

Doina Ganea
5 ian 2009 1667 vizualizări
Primarul Ion Petre sustine ca in aceste zile vor incepe lucrarile la o sala de sport, ce va fi finantata de Compania Nationala de Investitii

Primarul orasului Panciu, Ion Petre, sustine ca de astazi, 5 ianuarie 2009, vor demara lucrarile de investitii la "Sala de sport scolar cu nivel de practica sportiva competitionala local". Finantarea complexului sportiv care va cuprinde un teren de handbal si 150 de locuri este asigurata de Compania Nationala de Investitii (CNI), lucrarile urmind a fi executate de catre compania Unicom SA Galati. "Termenul de executare al acestor lucrari este de un an de zile. Speram sa putem taia panglica inaugurala la finele anului", a spus primarul. Investitia CNI se ridica la 3,6 milioane de lei. Sala de Sport de la Panciu se va construi in apropierea Liceului "Ioan Slavici" unde Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI) finanteaza lucrarile scolii de Arte si Meserii (SAM). Investitia MECI in SAM se ridica la 12,5 milioane RON si consta in realizarea unor ateliere scoala, a doua camine cu 100 locuri de cazare fiecare, a unei cantine cu 200 locuri si a unui bloc cu 10 garsoniere pentru profesorii care ar urma sa predea aici. Tot in zona Scolii de Arte si Meserii va incepe, in luna septembrie 2009, construirea unui bazin scolar de inot. "Am declarat, inca de anul trecut, ca vom incerca sa educam tinerii din Panciu in spirit sportiv si pentru acest lucru aveam nevoie de infrastructura necesara. Realizarea acestei baze sportive complexe reprezinta caramida de temelie pe care noi o punem la viitorul sanatos al tinerilor din orasul Panciu", a spus primarul Ion Petre, fara sa spuna insa de unde va lua banii. In ciuda crizei financiare, edilul pancean spera la o sustinere din partea guvernului PSD-PD-L, mai ales ca vicepremierul Dan Nica este la origine pancean. (Doina GANEA)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.