Orașul Panciu

Primarul Petre, intr-o campanie continua

Doina Ganea
13 oct 2008 1142 vizualizări
La intrarea in orasul Panciu, pe partea dreapta, te intimpina un afis cu tenta electorala in mijlocul caruia zimbeste radios primarul Ion Petre inconjurat de echipa sa de consilieri, toti imbracati in tricouri rosii.

In imediata apropiere a posterului o placuta ne anunta ca lucrarea din zona a fost realizata de Primaria Panciu pe timpul mandatului lui Ion Petre. «Nu este afis de campanie, sint eu impreuna cu echipa de consilieri cu care am cistigat alegerile. Iar despre panou pot sa va spun ca este vorba de 4.000 de puieti de pin pe care i-am plantat in 2003 si din care 70% s-au prins. Era loc viran acolo si acum am o perdea forestiera de pini. Ce-i rau ca am anuntat cine a facut lucrarea?», ne-a imtrebat, la rindu-i, primarul Ion Petre. Nu-i nimic rau, dar aspectul prezentat mai sus, coroborat cu sutele de afise electorale care mai zac inca necuratate prin orasul Panciu, ne duc cu gindul ca edilul este putin cam narcisist si ca pancenii s-ar putea satura de poza primarului lipita pe toate gardurile. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.