Orașul Panciu

Primaria Panciu a dat teapa detinutilor

Nicoleta Cristea
4 oct 2008 1502 vizualizări
Penitenciarul Mindresti a ramas cu buza umflata dupa o afacere cu Primaria Panciu. Dupa ce aceste doua unitati au incheiat un contract de prestari servicii, Primaria Panciu a uitat sa achite toate facturile, din care trebuiau sa fie platiti detinutii.

Penitenciarul Mindresti solicita acum instantei de judecata ca Primaria Panciu sa fie obligata sa plateasca 22.164,76 lei, contravaloarea muncii prestate de persoanele private de libertate, in baza contractului din aprilie anul acesta. Reprezentantii penitenciarului spun ca, in baza contractului respectiv, au fost emise trei facturi, din care una singura a fost achitata, si aceea dupa o intirziere de mai bine de 2 saptamini. Astfel, cei 20 de detinuti care au lucrat 8 ore pe zi ca muncitori necalificati la Primaria Panciu au muncit, practic, degeaba. Penitenciarul solicita de asemenea si plata unor penalitati, calculate la valoarea de 0,15% pe zi. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 17 ore, 41 minute, 37 secunde
Primaria nu a platit nici indemnizatiile membrilor comisiilor sectiilor de votare de la ultimile alegeri!Sa le solicitam penalitati de intarziere si sa refuzam a mai fi membri la alegerile viitoare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.