Orașul Odobești

Maraton de activitati de Ziua Liceului Teoretic Odobesti

Gabriela Draghici
28 oct 2010 4047 vizualizări
La evenimente a participat si ambasadorul Romaniei la Luxembourg, Vlad Alexandrescu

Sarbatoare mare la Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu" din Odobesti" in data de 22 octombrie, cind unitatea scolara si-a sarbatorit ziua. Un program cu actiuni de mare amploare si bogatie de cunostinte a fost desfasurat de elevii si profesorii liceului, in ceea ce a semanat cu un adevarat maraton. Evenimentul a atras dupa sine implicarea tuturor elevilor, indiferent de clasa, intr-un program pe cit de variat, pe atit de atractiv. Pentru a marca sarbatoarea patronului spiritual, au fost desfasurate seminarii, expozitii, concursuri de cultura generala si activitati sportive. "Respectul pe care fiecare dintre elevi si profesori il are pentru liceul nostru a fost conturat prin eforturile depuse cu un entuziasm admirabil pentru a marca aceasta zi importanta cu evenimente care sa contureze frumusetea inimilor ce cladesc cu caldura ceea ce noi numim Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu", sustine Voichita Tarciniu, consilierul educativ al scolii. Dintre activitatile educative, culturale si artistice desfasurate amintim "Antrenament pentru succes", cu tema "Principiile succesului", care l-a avut ca invitat pe consilierul Ateneului Popular "Maior Gh. Pastia" din Focsani, Odette Irimia. Ca o incununare a activitatilor programate, liceul s-a bucurat de participarea ambasadorului Romaniei la Luxembourg, Vlad Alexandrescu, care a vizitat liceul si a purtat un dialog cu elevii si profesorii unitatii de invatamint. Printre invitati s-au numarat inspectorul scolar educativ Lidia Dumbrava din partea Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, alaturi de reprezentanti ai comunitatii locale. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.