Orașul Odobești

Spitalul are nevoie de 25 tone combustibil

Ziarul de Vrancea
25 oct 2010 2881 vizualizări
Spitalul orasenesc Odobesti are nevoie de 25 tone de combustibil pentru a trece cu bine peste sezonul rece si pentru a le furniza caldura bolnavilor internati.

Desi in stoc mai exista sapte tone de combustibil de tip Calor, unitatea asteapta sa primeasca toate documentele necesare pentru a putea demara licitatia de achizitie. Ec. Florin Monac, managerul unitatii, spune ca se asteapta eliberarea autorizatiei de utilizator final pentru combustibil pentru a se putea demara licitatia. Documentele au fost depuse in urma cu trei saptamini si actul urmeaza sa fie eliberat de catre Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale Vrancea. (R. M.)


Exuberanta tineretii a adus victoria Odobestiului


Echipa Vointa Odobesti a urcat pe locul al saselea in clasamentul ligii a patra vrincene dupa succesul repurtat ieri in fata celor de la Avintul Jaristea. Partida s-a jucat la Odobesti, dar echipa din Jaristea a figurat ca gazda a intilnirii. Chirita si Cazan au marcat pentru formatia din Odobesti, golul "gazdelor" fiind semnat de Covaci. Trupa din Jaristea, cu nume consacrate precum Ionut Constantinescu, Marian Covaci sau Sergiu Sava in componenta, s-a vazut invinsa de Vointa, care si-a luat revansa dupa acel 1 "" 6 din sezonul trecut. Formatia din orasul viilor domnesti a renuntat la veterani si se bazeaza pe foarte multi tineri. Trei victorii, trei infringeri si doua egaluri inseamna 11 puncte, zestre care plaseaza gruparea din Odobesti pe pozitia a sasea a clasamentului seriei sudice a campionatului judetean. Baza sportiva din localitate arata foarte bine, in prezent lucrindu-se la vestiare noi, la standarde moderne, care vor fi date in folosinta odata cu sala de sport acoperita. (C. FANARU)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.