Orașul Odobești

Odobestiul vrea sa impuna brandul orasului

Eduard Popescu
5 iul 2010 1626 vizualizări
Autoritatile odobestene au marcat o noua etapa in demersul de refacere a imaginii localitatii care a avut de suferit ca urmare a infiintarii caminului atelier de trista amintire, pentru persoanele adulte cu dizabilitati, in perioada regimului comunist.

Prin Strategia de dezvoltare a orasului s-a reusit crearea imaginii grafice care va promova localitatea. "A fost un vis mai vechi al autoritatilor locale prin care ne-am gindit sa desprindem numele si imaginea orasului de la nefericirile pe care le-am trait sub comunisti si sa asociem numele si imaginea orasului Odobesti cu istoria de jumatate de mileniu a localitatii. Cu ajutorul unui Grup de Initiativa, pe parcursul anului trecut s-a ales numele brand-ului, apoi din mai multe propuneri cu imaginea grafica a fost aleasa imaginea care reprezinta Beciul Domnesc stilizat desigur, viile nesfirsite ale Podgoriei si stema Moldovei intrucit Podgoria Odobestiului a fost una domneasca. Aici avea domnitorul Sturza viile domnesti si beciul domnesc. Cred ca am reusit sa realizam un brand de 24 de karate", ne-a spus viceprimarul Florin Vetrescu. Edilii vor sa semneze parteneriate cu firmele din localitate pentru ca brandul orasului sa fie promovat pe produsele acestora, in special pe sticlele cu vin. (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 5 minute, 22 secunde
D-le Vetrescu, am voie sa spun (sa scriu) ceva. Nu?. Ce daca, d-ta nu esti de acord. D-le Vetrescu, de ce pt .caminul, cu pricina, din orasul dvs, nu propuneti gasirea unei alte locatii in afara Jud citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.