Orașul Odobești

Turul Odobestiului

Doina Ganea
7 iun 2010 1161 vizualizări
Patru blocuri pregatite pentru primirea chiriasilor

Primaria Odobesti a finalizat trei mobile cu 48 de apartamente in strada Muncii pentru chiriasii evacuati din casele nationalizate. Valoarea totala a acestor locuinte a fost de 5.736.392 de lei. Potrivit oficialilor Primariei, cel de al patrulea imobil pentru chiriasii caselor nationalizate se afla in constructie in strada Stefan cel Mare. «Dupa finalizarea racordarii celor trei imobile la retelele de apa, canalizare si reteaua electrica se va definitiva si evaluarea dosarelor. Ultima etapa va fi aprobarea acestor dosare in Consiliul Local», ne-a precizat viceprimarul orasului Odobesti, Florin Vetrescu. (D. GANEA)


Copii sarbatoriti de bunici


în acest an, de Ziua Internationala a Copilului, directorul Unitatii de Asistenta Medico-Sociala Odobesti, Electra Eftandopolos, si-a propus serbarea juniorilor intr-un mod inedit: si anume acela ca cei mai in virsta sa ii felicite pe cei mici in cadrul proiectului "Juniorii, sarbatoriti de seniori" derulat in perioada 01-12 iunie. Obiectivele acestuia sint printre altele constientizarea copiilor cu privire la valoarea fiecaruia dintre ei, indiferent de rasa, sex, religie, stare materiala. în aceste zile, elevilor clasei a IV-a C de la Liceul Teoretic Odobesti li s-a explicat semnificatia zilei de 1 Iunie, in cadrul actiunii fiind prezenti si citiva seniori din Odobesti. Copiii au primit mici daruri din partea sponsorilor, alaturi de urarea "Pastrati pentru totdeauna in suflet copilul din voi astfel, nu va fi niciodata prea tirziu sa aveti parte de o copilarie fericita!" (D. GANEA).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.