Orașul Odobești

Turul Odobestiului

Ziarul de Vrancea
12 apr 2010 1276 vizualizări
Alimentarea cu gaze asteapta vremuri mai bune

In aceasta primavara ar fi trebuit demarate lucrarile la reteaua de alimentare cu gaze a orasului Odobesti. Investitia are o valoare de 3,6 milioane euro si se deruleaza pe o perioada de 18 luni. Numai ca insuficienta alocatiilor bugetare pe 2010 a facut ca proiectul sa ramina in asteptare. «Am sperat sa primim ceva bani si pentru aceasta investitie, dar bugetul alocat este insa foarte mic. Asa ca reteaua de gaze s-a oprit la Unirea si mai sta. Cei de la Panciu au reusit sa finalizeze lucrarile fiindca au fost cu un pas inaintea noastra», ne-a spus viceprimarul Florin Vetrescu. Primul cartier care asteapta sa fie racordat la reteaua de aductiune este fostul amplasament al sinistratilor, devenit intre timp cartierul Mihai Sturza. Potrivit edililor, reteaua va fi realizata pe traseul Unirea-Caragea-Odobesti Centru si va fi extinsa spre zona Stadionului, in Supusi si Satul Nou. Vor fi racordate locuintele, institutiile publice si bisericile (Doina GANEA)


Ciinii comunitari in vizorul primariei Odobesti


Autoritatile din Odobesti isi pun din ce in ce mai mult problema infiintarii unui padoc pentru gazduirea ciinilor comunitari care creaza destul de multe neplaceri in oras. Cel mai bun prieten al omului poate fi intilnit cu usurinta pe strazile odobestene, astfel ca imaginea dar si securitatea populatiei are de suferit. Cu toate ca nu au fost inregistrate foarte multe cazuri de atacuri la om, viceprimarul Florin Vetrescu ne-a declarat ca animalele fara stapin se incadreaza in preocuparile primariei. "Ne-am gindit sa infiintam un padoc si sa ii adapostim acolo, sa avem grija de ei, sa-i vaccinam antirabic", ne-a spus viceprimarul. Ciinii comunitari provin si din alte localitati din jurul orasului. Oamenii aduc aici "blanosii" in speranta ca cineva isi va face mila de ei si ii va adopta, insa de putine ori se intimpla acest lucru. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.