Orașul Odobești

Turul Odobestiului

Doina Ganea
19 oct 2009 1148 vizualizări
Copii din Brosteni, la sarbatoarea Odobestiului

Copiii Centrului de zi "Danut" din Brosteni au fost invitati de Primaria Odobesti si Casa de Cultura la zilele dedicate orasului, in cadrul manifestarilor "Toamna Odobesteana". Astfel, grupul vocal "Danut" coordonat de invatatorul Jana Tigaeru, profesorul Ioana Rosu si acompaniat de profesorul Lucian Batog a interpretat mai multe cintece dedicate toamnei, iar formatia de dans a Centrului, coordonata de profesorul-coregraf Diana Tanase, a sustinut dansuri populare stilizate spre incintarea publicului si oficialitatilor. Spectacolul a fost organizat in centrul Cartierului Unirea de Odobesti, iar in fata spectatorilor au evoluat 18 copii talentati. (D. G.)


Scoala de vara pentru viticultori


Primaria orasului Odobesti doreste sa vina in sprijinul viticultorilor si de aceea va pregati pentru vara viitoare o serie de cursuri pentru podgoreni. Potrivit oficialilor administratiei locale, la Scoala de vara a viticultorilor vor fi asigurate cursuri gratuite oferite de ingineri si profesori specialisti in viticultura. "Ne gindim sa organizam aceste cursuri intr-unul din localurile aflate in administrarea Primariei sau chiar la Statiunea de Cercetare Vitivinicola. Vom pregati astfel tinerii viticultori pentru asigurarea unei continuitati a traditiei din podgorie", a precizat Valentin Musca, consilierul primarul Daniel Nicolas. (D. G.)


PSD intinde bannere la Odobesti


In luna septembrie, Primaria Odobesti a eliberat 22 de certificate de urbanism si 7 autorizatii de constructie. Din cele 22 de certificate 5 au fost eliberate pentru Consiliul Local care doreste sa atraga terenuri in intravilan sau sa identifice terenuri pentru "operatiuni notariale". Tot luna trecuta Alianta PSD^PC, singura alianta politica de altfel, a solicitat si obtinut certificat de urbanism pentru urmatoarele 6 luni pentru amplasarea de bannere si directionale pentru o suprafata simbolica de 200 mp. Restul autorizatiilor si certificatelor au fost solicitate in egala masura de cetateni si persoane juridice. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.