Orașul Odobești

Odobesti si Panciu formeaza Milcovia

Doina Ganea
29 iun 2009 1597 vizualizări
Primarul orasului Odobesti, Daniel Nicolas, le-a propus spre aprobare consilierilor locali saptamina trecuta un proiect de hotarire privind constituirea Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara (ADI) Milcovia.

Asocierea are ca scop constituirea unui "Pol de dezvoltare urbana" format din comunitatile podgorene din zona si va cuprinde orasul Panciu si localitatile Jaristea si Straoane. Scopul acestei asocieri este accesarea de fonduri europene. "Am solicitat acordul unor localitati cu activitate asemanatoare cu a noastra si asteptam sa ne dea acceptul. Deocamdata orasul Panciu este de acord sa se asocieze cu noi. Aceste fonduri europene se adreseaza asociatiilor comunitare cu peste 25.000 de locuitori. Cum noi, orasul Odobesti, avem aproximativ 10.000 de locuitori, am mai avea nevoie si de alte comunitati pentru aceasta asociere. Daca vrem sa accesam fonduri mai mari de de 500.000 de euro trebuie sa facem aceasta asociere. Daca se realizeaza acestei asociatii noi vrem sa ii spunem «Milcovia» si sa accesam fonduri mari de pina la 25 de milioane de euro", a declarat primarul orasului Odobesti, Daniel Nicolas. Alesii odobestenilor au fost de acord cu acest proiect, mai ales ca la ora actuala administratia locala are inca 21 de proiecte in lucru. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 12 ore, 10 minute, 58 secunde
Este bine daca se va intampla asa ceva ,pt.obtinerea de fonduri pt. rezolvarea tuturor proiectelor din Odobesti si eventual daca este posibil pe viitor ,o parcare de pietoni in fata institutiei pt. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.