Orașul Odobești

Primarul Odobestilor si-a tras blog

Iulia Crețu
7 ian 2008 1362 vizualizări
Comunitatea bloggerilor din Vrancea saluta venirea in rindul ei a primarului orasului Odobesti, Daniel Nicolas (PSD).

Edilul sef a ales sa comunice cu cetatenii orasului, in special cu tinerii, cei care sint maniaci ai internetului, dar si cu cei interesati de problemele comunitatii in care traiesc. Deocamdata, pe www.primardeodobesti.blogspot.com nu este postat decit un mesaj de "La multi ani" pentru 2008. Din sloganul blogului primarului Nicolas aflam despre edilul sef ca isi doreste "sa transforme un oras distrus de comunism intr-o comunitate moderna, in care fiecare sa se bucure de munca sa". Pina acum blogul lui Daniel Nicolas a fost vizualizat de 55 de ori. Fiind an electoral, cu siguranta blogul ii va folosi primului odobestean, care va fi astfel mult mai conectat la problemele celor pe care-i reprezinta. Asteptam cu interes sa apara pe blog si primarul din Focsani, Decebal Bacinschi, anti-fan declarat al computerului. Daniel Nicolas se adauga astfel clasei politice moderne care sta cu ochii in calculator, din care fac parte democrata Elena Udrea sau social-democratii Adrian Nastase si Ion Iliescu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.