Orașul Mărășești

Marasestiul are piata moderna pe care-o plateste doua decenii

Doina Ganea
14 oct 2010 7013 vizualizări
Ieri, primarul orasului Marasesti, Constantin Vlase, impreuna cu viceprimarul Valerica Chitic si alesii locali au inaugurat piata centrala a orasului.

"Am vrut sa ajungem la un comert civilizat, intr-un spatiu care a fost construit special in acest scop. Stiu insa ca ne va fi greu pina vom plati aceasta investitie, dar ne bucuram ca s-a realizat", a precizat primarul Constantin Vlase. Noua piata acoperita, moderna, cuprinde 30 de tarabe la parter si spatii comerciale la etaj. Tarabele au fost deja numerotate si montate. Fosta piata improvizata in apropierea celei nou construite va fi inchisa incepind de luni, 18 octombrie, dupa ce comerciantii vor fi mutati in noua cladire. Noua piata agroalimentara de la Marasesti, pentru care Primaria s-a indatorat cu 8 milioane lei pentru urmatorii 20 de ani, a inceput deja sa "produca" bani la bugetul local. Este vorba de 12.000 lei pe care primaria ii incaseaza lunar, prin inchirierea unei jumatati din suprafata parterului catre lantul de magazine Profi Rom Food. Infiintarea supermarket-ului Profi a insemnat crearea a altor 20 de locuri de munca pentru locuitorii din zona. Primarul Constantin Vlase spune ca inchirierea la taraba, pentru micii comercianti, nu va fi destul de eficienta si nu va amortiza cheltuielile exorbitante pe care le-a presupus ridicarea cladirii. De aceea, contractul cu Profi, incheiat pe 5 ani, reprezinta o sursa sigura la bugetul local. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 14 ore, 35 minute, 24 secunde
Cu cele doua functionare de la piata (bulboaca si botea) o sa va recuperati investitia in 2089,se cam ia spaga pe la piata domn Vlase.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.