Orașul Mărășești

Profi da tonul la cumparaturi in Marasesti

Daniel Garleanu
29 iun 2010 6573 vizualizări
Supermarketul va functiona la parterul pietei centrale

Orasul Marasesti se va bucura de deschiderea unui supermarket Profi la parterul pietei din centrul orasului, incepind cu prima zi a lunii iulie. Dupa ce primaria a intimpinat mai multe dificultati la construirea si inchirierea spatiului pietei agroalimentare, in cele din urma s-a reusit semnarea contractului cu firma de retail care a investit circa 200.000 euro in noua locatie de cumparaturi, dupa cum ne-a declarat primarul Marasestiului, Constantin Vlase. "Cred ca au facut bine socotelile. Preturile in Marasesti sint de multe ori mai mari decit in Focsani. Am avut presiuni din partea comerciantilor care au protestat ca ii ruinam", ne-a declarat liberalul Constantin Vlase. Lantul de magazine Profi Rom Food detine magazine in peste 50 de orase din tara si ofera o gama variata de produse de consum la preturi accesibile. Odata cu acesta investitie, forta de munca din oras va avea noi perspective de angajare, cifra de angajati vehiculata apropiindu-se de 20 de persoane pentru care Profi deja a afisat oferta de locuri vacante. "I-am rugat pe cit posibil sa selecteze oameni din Marasesti", ne-a mai spus primarul. De altfel, aceasta varianta este benefica si pentru vistieria Marasestiului, care urmeaza sa incaseze de la 1 iulie pentru cei 700 de mp inchiriati o suma de aproape 12.000 de lei lunar. "Am inchiriat jumatate din parter, urmind ca ei sa amenajeze spatiul pe banii lor, dupa cerintele si standardele lor. Costurile pietei sint enorme si nu reuseam noi niciodata sa recuperam investitia din taxele puse pe citeva legaturi de patrunjel", ne-a mai spus primarul. Piata Centrala ar fi trebuit inaugurata inca de anul trecut, dar constructorul a tergiversat din diferite motive executia lucrarilor. Pentru realizare acestei investitii Consiliul local Marasesti a contractat un credit bancar de 8 milioane de lei care va fi rambursat in urmatorii 20 de ani. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 46 minute, 53 secunde
Pas pas,batraneste...pe urma celor care au facut proiectul si pe care au strigat atat! Tactica electorala.....NEPASARE COMUNISTA!Pt oras e f bine,de aia s-a si castigat acest proiect.Aveti grija la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.