Orașul Mărășești

Turul Marasestiului

Ziarul de Vrancea
31 mai 2010 1893 vizualizări
Se asteapta concursul pentru sefia politiei Marasesti

Sefia politiei Marasesti va fi scoasa la concurs in perioada urmatoare. Dupa pensionarea pe motive medicale a sefului Politiei Marasesti, comisarul Petre Duna, acesta a fost inlocuit temporar de comisarul Teodor Dumitrache. Comisarul Petre Duna si-a depus dosarul de iesire din activitate la inceputul acestui an, dupa ce a acuzat in mai multe rinduri dureri lombare. Desi nu indeplinea virsta de pensionare, a iesit la pensie cu aprobarea comisiei medicale de la IGPR. Duna a devenit sef la Marasesti la inceputul lunii noiembrie 2008. Fostul sef al politiei de proximitate, comisarul Teodor Dumitrache, a fost imputernicit la comanda Politiei orasului Marasesti imediat dupa ce Duna a fost pensionat. Acesta urmeaza sa conduca activitatile din Marasesti pina la organizarea concursului la sediul IPJ. Foarte posibil, Dumitrache va fi printre cei care vor lua parte la acest concurs. (Dan CHIRIAC)


Functionarii Primariei nu sint in greva


La Primaria Marasesti salariatii vor lucra astazi. Ei nu vor intrerupe lucrul, desi sint solidari cu revendicarile tuturor functionarilor si nu sint de acord cu taierile salariale. "Poate doar sa faca o greva de tip japonez, cu banderole pe brat, caci altfel de greva nu s-a anuntat la primarie", ne-a declarat primarul orasului Marasesti, Constantin Vlase. Edilul si-a aratat din nou ingrijorarea cu privire la plata salariilor pentru luna viitoare. "Luna aceasta am mai gasit bani si am facut platile pe 10, la termen, dar luna viitoare nu stiu de unde vom mai aduna bani pentru salarii. Sintem restantieri la plata contrubutiilor la salarii pe doua luni deja", ne-a mai spus edilul. (D. GANEA)


1 Iunie si pentru micutii din Marasesti


Primaria Marasesti, impreuna cu unitatile de invatamint si reprezentantii Casei de Cultura din oras, ii asteapta miine pe micuti in Parcul central al orasului, la un spectacol dedicat zilei de 1 iunie, ziua Copilului. Potrivit oficialilor, spectacolul va incepe in jurul orelor 17.00. Ieri insa, cu prilejul organizarii celei de a IX ""a editii a Crosului Primaverii, micutii participanti au primit din partea Comitetului de Sprijin al Intreprinzatorilor (CSI) Maraseseti cite un pachet cu dulciuri. "CSI, din care fac parte de citiva ani, a fost intodeauna alaturi de copii si ori de cite ori a fost nevoie s-a mobilizat pentru acordarea unor mici daruri. Poate simbolice, dar pentru unii copii niste dulciuri inseamna mult", a spus primarul Constantin Vlase. (D. GANEA)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.