Orașul Mărășești

Sase proiecte asteapta finantare

Doina Ganea
3 mai 2010 1781 vizualizări
Zilele acestea vor incepe lucrarile de reabilitare la pasunea orasului

Primaria Marasesti are depuse sase proiecte care asteapa finantare. Primul se refera la locuintele sociale si are in vedere constructia a 40 de apartamente, pe str. Doinei, valoarea fiind de 11.147.355 lei. Proiectul a fost depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Reabilitarea Parcului «Joffre» este un alt proiect al Consiliului Local Marasesti, al carui valoare este de 407.569 lei. Alte doua proiecte sint: inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara pentru sediul primariei, in valoare de 1.250.000 lei si realizare unui parc in zona Garoafei, care va costa 1.235.370 lei. Prin programul de "Electrificare 2007-2009" finantat de Ministerul Administratiei si Internelor se urmareste asigurarea ilumintatului in casele oamenilor din Marasesti, valoarea proiectului fiind de 2.420.610 lei. Primaria Marasesti mai are un proiect pentru constructia a 80 apartamente pentru tineri prin Programul ANL in zona prelungirea strazii Doinei spre Pavilioane. "Din pacate, toate aceste sase proiecte pentru care s-au cheltuit multi bani din bugetul local pentru studiile de fezabilitate sau proiectare sint inca pe la ministere, in studiu, nefiind inca finantate", a precizat primarul Constantin Vlase. De curind, alesii locali au aprobat un proiect pentru reabilitarea unei suprafete de 96 ha de pasune. Lucrarea, in valoare de 1,9 miliarde lei vechi, va incepe peste citeva zile si va fi finantata pe investitii din bugetul local. Alte proiecte depuse in parteneriat cu Consiliul Judetean , beneficiari fiind si locuitorii orasului Marasesti, sint "Vranceaqua" , "Vrancea curata" si reabilitarea drumului strategic Doaga-Panciu. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.