Orașul Mărășești

Turul Marasestiului

Doina Ganea
3 mai 2010 1388 vizualizări
Zahar si faina pentru nevoiasii orasului

Primaria Marasesti a distribuit anul trecut prin Planul Anual European de Furnizare de Produse Alimentare in beneficiul Persoanelor cele mai Defavorizate (PEAD), produse alimentare pentru aproape 3.000 de persoane. în cadrul programului au fost distribuite 43.365 kg faina si 11.564 kg zahar la 2.891 persoane. Categoriile beneficiare au fost cele stabilite prin lege, adica familiile si persoanele singure beneficiare de ajutor social in conformitate cu prevederile Legii 416/2001, somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj, pensionarii sistemului public de pensii ale caror drepturi se afla sub 400 lei/luna, persoanele cu handicap grav si accentuat, adulti si copii. (D. GANEA)


40 de copii vin zilnic la Centrul de zi


Centrul de zi este frecventat de aproximativ 40 de copii de virsta scolara. Principalele activitati desfasurate in cadrul Centrului sint de asistenta sociala, instructiv educative, educatie sanitara si activitati extrascolare. Activitatea Centrului de zi se desfasoara dupa orele de curs ale copiilor, carora li se ofera o masa si o gustare. Potrivit oficialilor Primariei Marasesti, beneficiarii Centrului sint copiii din familii defavorizate, la care se urmareste evitarea abandonului scolar, reducerea vagabondajului precum si a delincventei juvenile. Intretinerea Centrului de zi a costat Consiliul local 74.534 lei cheltuielile materiale si 118.514 lei cheltuielile cu salariatii. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.