Orașul Mărășești

Hidroelectrica cumpara teren la Marasesti

Doina Ganea
1 mar 2010 1973 vizualizări
Pretul de pornire al licitatiei pleaca de la 1 leu/mp

SC Hidroelectrica SA Bucuresti a facut recent o adresa catre Primaria Marasesti pentru cumpararea unui imobil si a unei suprafete de teren de 23.381 mp, situate la Calimanesti, in zona fostei organizari de santier a hidrocentralei si care apartine domeniului privat al orasului. Potrivit evaluarii realizate de EvalSoft SRL Focsani, pretul de pornire al licitatiei pleaca de la 1 leu/mp, adica de la un total de 23.381 de lei. Alesii locali au cerut ca pe linga acest pret participantii la licitatie sa mai achite si documentele de intabulare, caietul de sarcini si garantia de participare. La licitatie nu vor putea participa firme care au datorii la bugetul local, au cerut consilierii. Tot cu prilejul sedintei ordinare a Consiliului Local de saptamina trecuta a fost completata lista cu suprafetele de teren ce apartin domeniului privat al orasului si care fusesera omise la ultima inventariere. Astfel, «la cererea unor cetateni care aveau nevoie de intabularea suprafetelor de teren concesionate de la Primarie, precum si pentru faptul ca la perfectarea actelor de vinzare-cumparare se cere actul de proprietate asupra terenului», dupa cum se arata in proiect, o serie de bunuri au fost inscrise in domeniul privat al orasului. Este vorba printre altele de 280 mp de constructii garaje, peste 1000 mp de terenuri curti constructii, 6,5 ha de teren arabil si nu in ultimul rind 4 ha de padure de salcim si plop in valoare de 50.000 de lei, situata laHaret. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.