Orașul Mărășești

Turul Marasestiului

Doina Ganea
1 mar 2010 1127 vizualizări
Deratizarea incepe in aprilie

Stirpirea oficiala a sobolanilor din Marasesti va incepe in luna aprilie. Alesii locali au aprobat in sedinta ordinara ca deratizarea pe raza orasului sa se realizeze in lunile aprilie si octombrie, iar dezinsectia care vizeaza in special tintarii, in lunile martie, iunie si perioada septembrie-octombrie. «Va informam ca in anul 2009, in judetul Vrancea s-au inregistrat inca trei cazuri de infectie cu Hantavirus, o boala grava transmisa de rozatoare. Acestea se adauga celor patru cazuri inregistrate 2008. Pentru a preveni producerea altor imbolnaviri este obligatorie deratizarea chimica a localitatilor", atrage atentia primariilor Directia de Sanatate Publica Vrancea. (D. G.)


Un garaj si-o magazie pentru Ambulanta


Primaria orasului Marasesti a fost nevoita sa transmita recent un garaj si o magazie aflate in curtea Spitalului Marasesti catre Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea. Potrivit oficialilor, garajul are o suprafata de peste 40 mp si o valoare de 16.885 de lei, in timp ce «magazia» cuprinde un cabinet pentru cadre, un grup sanitar si o camera pentru conducatorii auto, cu o suprafata totala de 50 mp. Valoarea bunurilor este de 37.327 de lei. Transmiterea a fost aprobata la sedinta Consiliului Local de saptamina trecuta. (D. G.)


Pasune "¦ privata


Consilierii orasului Marasesti au aprobat recent sa treaca in domeniul privat al orasului suprafata de 6 ha de pasune. Edilii sustin ca cele 6 hectare vor fi cel mai probabil inchiriate unei firme care intentioneaza sa infiinteze un centru agricol. «Acest teren nu corespunde cerintelor pentru pasunat, este acoperit cu ciulini, pietris si este situat in partea de sud a drumului de exploatare care traverseaza pasunea, in apropierea Canalului Siret-Baragan», se justifica in proiectul de hotarire decizia de a trece acest teren din domeniul public al orasului Marasesti in domeniul privat al localitatii. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.