Orașul Mărășești

Marasestiul se vrea frate cu Heesch -ul olandez

Doina Ganea
14 sep 2009 1084 vizualizări
Intors recent din vacanta, primarul Constantin Vlase spune ca ar importa disciplina muncii de la nemti u consilierii locali vor sa stringa relatiile de prietenie cu olandezii care fac acte de caritate de cinci ani in orasul-erou

Reintors de curind din vacanta petrecuta in Germania, primarul orasului Marasesti, Constantin Vlase, spune ca pentru ca tara sa se dezvolte romanii au nevoie in primul rind de disciplina si educatia muncii. "Nu este ceva ce as importa doar pentru cei din Marasesti. De zeci de ani de cind merg in Germania am putut sa constat prin comparatie ca noua ne lipseste disciplina si educatia muncii", a fost de parere Vlase. Primul gospodar al orasului spune ca ar fi vrut sa infrateasca orasul Marasesti cu un orasel german pe care el il viziteaza anual, numai ca diligentele facute in ultima vreme trebuie reluate, deoarece anul acesta a fost ales un alt primar. In acest context, Vlase incearca sa infrateasca Marasestiul cu orasul olandez Heesch. In consens cu dorinta alesilor locali, pe 8 noiembrie, cind are loc sarbatoarea orasului Marasesti, se va organiza o petrecere la care vor fi invitati si oficialii olandezilor care au o relatie de prietenie din 2002. "Am ridicat problema si in consiliul local si consilierii au fost de acord sa facem formalitatile pentru infratirea celor doua orase. Deocamdata a fost doar o propunere. De aceea vrem ca pe 8 noiembrie de ziua orasului si cu prilejul sarbatorii religioase "Sf. Mihail si Gavril" care sint patronii spirituali ai orasului nostru, sa ii invitam pe oficialii din Heesch la sarbatoarea noastra. Am dori sa ne infratim cu olandezii care sint niste oameni de exceptie si care au facut atit de multe lucruri bune pentru orasul nostru. Nu mai departe de anul acesta, in luna mai, ei ne-au adus o masina de pompieri", a subliniat primarul Constantin Vlase oportunitatea unei infratiri cu cei din Heesch, urmarind, totodata, si atragerea de investitori pentru orasul Marasesti. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.