Orașul Mărășești

Ofiter de la Marasesti, transferat la Focsani

Dan Chiriac
25 mai 2009 4396 vizualizări
Sediul Politiei orasenesti a fost renovat recent

Politia orasului Marasesti are un post de ofiter vacant, dupa ce unul dintre politistii de aici a fost transferat la IPJ Vrancea. Astfel, inspectorul Tiberiu Baragan va lucra la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Pina acum, politistul lucra ca ofiter pe investigarea fraudelor si cercetari penale, la Politia Marasesti. In acest moment, la politia din orasul vrincean mai lucreaza trei ofiteri si 20 de agenti. Pe linga seful politiei, comisarul Petre Duna, lucreaza la ordine publica subinspectorul Claudiu Rosu, iar la investigatii criminale inspectorul Petrica Tarlungeanu. De asemenea, la Politia Marasesti exista un post vacant la politia de proximitate, care a fost scos la concurs. In schimb, in structurile politiei din acest oras nu mai exista nici un ofiter de etnie rroma, dupa plecarea inspectorului Marius Bulgaru. In acest moment se pare ca autoritatile vor face demersurile pentru infiintarea unei grupe de jandarmi, compuse din cetateni de etnie rroma, renuntindu-se la ideea politistului rrom.


Sediul Politiei Marasesti, renovat


Politia orasului Marasesti isi desfasoara activitatea intr-un sediu modernizat. Cladirea are acum o noua infatisare atit in exterior cit si in interior, iar lucrarile de modernizare continua. "Am reusit sa zugravim tot interiorul, sa parchetam incaperile si sa vopsim usile si ferestrele. Avem in acest moment conditii foarte bune de lucru, iar spatiul ar putea deveni si mai mare dupa ce Biroul de la Evidenta Populatiei se va muta intr-un sediu nou, acordat de catre Primarie. De asemenea, dorim sa asfaltam toata curtea unitatii pentru a putea parca cele cinci masini pe care le avem in dotare, trei Loganuri, o Dacia si o Solenza. Chiar daca mai sint probleme cu combustibilul, incercam sa gasim solutii pentru a ne descurca", a precizat comisarul Petre Duna. Sediul politiei orasului Marasesti detine si o centrala termica. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.