Orașul Mărășești

Curtea de Conturi, cistigatoare in recurs

Nicoleta Cristea
27 apr 2009 1522 vizualizări
Cu toate ca in prima faza sesizarea Curtii de Conturi privind neregulile descoperite la Primaria Marasesti a fost respinsa, Curtea de Apel Galati a modificat total prima decizie.

Luna trecuta, magistratii galateni au admis recursul formulat de Curtea de Conturi, dispunind totodata sa fie stabilit cui apartine raspunderea juridica pentru prejudiciul creat in 2007 la Marasesti. Curtea de Conturi a atras atentia anul trecut ca la Primaria Marasesti au fost gasite nereguli legate de activitatea din anul 2007, care au prejudiciat bugetul public. Astfel, institutia spunea ca fostul primar Emilian Brasov i-ar fi acordat ilegal fostului viceprimar Gheorghita Balan, dar si lui, personal, suma de 31.278 lei, respectiv sporul de dificultate de 50 % din indemnizatie pentru fiecare comisie din care au facut parte, si nu de pina la 50 %". La Primaria Marasesti s-a mai descoperit ca in 2007 au fost majorate cheltuielile aferente salariilor cu 50.449 de lei, si ca "nu au fost aplicate procedurile legale privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor, si nu a fost organizata si condusa evidenta si raportarea angajamentelor legale si bugetare". (N. CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 10 ore, 13 minute, 58 secunde
Felicitari curtii de apel ,mai bine mai tarziu decat niciodata,vrem sa vedem masuri luate nu numai marginalizarea smecherilor de cartier Sa justifice pana la ultimul leut din averea lor:vile la citeste integral
, acum 739397 zile, 10 ore, 13 minute, 58 secunde
de ce nu intra curtea si acum cand sau dat prime de pasti la un oras sarac si au furat usi de sute de milioane .sa va fie rusine ca aveti 80 ani si umblati cu minciuni.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.