Orașul Mărășești

Marasesti: Punctele termice vor fi scoase la licitatie

Doina Ganea
20 feb 2009 2011 vizualizări
Alesii locali din Marasesti s-au intilnit ieri intr-o sedinta extraordinara pentru a dezbate cele 13 proiecte aflate pe ordinea de zi.

Consilierii au aprobat, nu fara discutii aprinse insa, delegarea de gestiune a serviciului de apa si canalizare catre CUP SA Focsani si inchirierea prin licitatie a unor pasuni, cu preturi in functie de zonele care sint cele mai rentabile. Tot in sedinta de ieri, alesii locali si-au mai aprobat un nou regulament de functionare, si-au ales un nou presedinte de sedinta, au stabilit noua locatie pentru colectarea deseurilor electrice si electrocasnice si au desemnat un alt reprezentant in CA la ILGO Marasesti, in persoana lui Costica Balhui. La finalul sedintei, la rubrica "diverse", alesii locali au convenit, printre altele, ca cele citeva puncte termice (PT-uri) dezafectate din oras sa fie reparate si varuite si scoase la licitatie cu tot cu terenuri, asa cum s-a procedat si la Adjud dupa ce a fost desfiintat sistemul centralizat de incalzire. Fiind luat la intrebari de catre consilieri locali cu diferite probleme ale comunitatii, primarul liberal Constantin Vlase a fost nevoit sa recunoasca faptul ca e mai greu in executiv decit in legislativ. "Acum m-am convins si eu ca e mai simplu sa stai dincolo de masa si sa dai in executiv. Trebuie sa recunoc! Dar trebuie sa recunoasteti ca toate criticile mele pe vremea cind eram consilier local au fost constructive", le-a spus celor prezenti primarul Constantin Vlase. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.