Orașul Mărășești

La Marasesti factura la apa se poate plati cu cardul

Mihai Boicu
22 iun 2005 1310 vizualizări
Locuitorii Marasestiului isi pot plati factura la apa sau gunoi si prin card.

Locuitorii Marasestiului isi pot plati factura la apa sau gunoi si prin card. Societatea de Gospodarire Locala ILGO Marasesti a instalat la sediu un aparat pe care, incepind de ieri, se poate efectua plata facturilor. "Aparatul a fost instalat astazi si speram sa ne aduca o crestere a incasarilor", a declarat Radu Plohod, directorul Ilgo Marasesti. Societatea a incheiat o intelegere cu Banca Tiriac pentru folosirea fara nici un cost a aparatului pe o perioada de sase luni, in care nu se percepe comision. Daca dupa aceea se va decide folosirea in continuare a acestui aparat, comisionul va fi platit de societate. "Eu am fost primul client. Cred ca sint cel putin o mie de cetateni care primesc salariile pe carduri. Eu zic ca e suficient, in conditiile in care exista numai un singur bancomat in oras", ne-a mai declarat directorul ILGO. Societatea are de incasat de la locuitorii Marasestiului facturi de 5 miliarde de lei, din care 4,3 miliarde de lei reprezinta penalitati. La rindul sau, ILGO are de platit datorii de 5,2 miliarde de lei la Electrica, din care 2,3 miliarde de lei penalitati. Din cauza acestor datorii, furnizarea de energie electrica catre societate este intrerupta in intervalul orar 9.00- 13.00.








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.