Orașul Mărășești

Micii scolari din Haret nu vor mai tremura de frig

Iulia Nicolaie
29 sep 2008 1285 vizualizări
In urma licitatiei publice din 1 septembrie, la care s-au prezentat doar 7 firme din cele 12 care au depus documentatia, s-a hotarit inceperea lucrarilor de consolidare si reabilitare la Scoala cu clasele I-IV din satul Haret, care apartine Scolii nr. 2 Marasesti.

Din octombrie incep lucrarile de reabilitare la scoala din sat

Proiectul este finantat de Ministerul Educatiei si Cercetarii cu o suma de aproximativ un milion de lei. Banii au fost virati catre primarie, urmind sa intre cit de curind in contul scolii. Suprafata actuala a scolii, de 323 metri patrati, va fi extinsa cu inca 139 metri patrati. In prezent, scoala are doar trei sali de clasa, cu mobila veche, fara incalzire termica iar unitatile sanitare sint in stare deplorabila, instalatiile fiind aproape nefunctionale. Copiii obisnuiau sa inghete de frig in clasele dotate doar cu sobe de teracota, care nu erau intotdeauna utilizate. Proiectul de renovare va incepe din luna octombrie si este estimat ca lucrarile se vor finaliza peste aproximativ un an. In planul lucrarii sint specificate urmatoarele modificari: adaugarea unui nou corp de grupuri sanitare, o noua cancelarie, repararea instalatiilor termice si sanitare, mobila noua, geamuri termopan si parchet. (Iulia OANCEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.