Orașul Mărășești

Trei aspiranti la Primaria Marasesti

Ana-Maria Cantia
31 mar 2008 3488 vizualizări
Liberalii, democrat-liberalii si social-democratii si-au desemnat candidatii pentru Primaria Marasesti

Cele mai importante partide de pe scena politica vrinceana si-au desemnat deja candidatii pentru fotoliul de edil sef al orasului Marasesti. Functia de primar este rivnita de liberali, democrat-liberali si, bineinteles, de social-democrati. "Batalia" politica se va da intre liberalul Constantin Vlase, democrat-liberalul Valerica Chitic si actualul primar, social-democratul Emilian Brasov. Lupta a inceput deja intre liberalul Vlase si primarul Brasov si nu intr-o maniera tocmai eleganta. Constantin Vlase a fost acuzat, pe un site personal, de baiatul cel mic al primarului ca este "un comunist mincator de ...". Pentru iesirea sa, Dan Brasov si-a primit o mustruluiala de la consilieri intr-una dintre sedintele de consiliu de luna trecuta.Actualul edil, Emilian Brasov, are la activ, in ultimii 16 ani, doua mandate de viceprimar si doua de primar. Brasov a aderat la doctrina social - democrata in anul 2004, cind avea un mandat de primar cistigat pe listele liberalilor. Acum el candideaza pe listele PSD si, daca ne luam dupa voturile de la ultimele alegeri, nu este exclus sa mai adauge inca un mandat de edil-sef. "Voi candida pentru ca vreau sa continui proiectele incepute pentru dezvoltarea municipalitatii", sustine primarul Emilian Brasov.

Si liberalii vor sa fie la inaltime si au scos la inaintare un inginer. Acesta nu este strain de problemele locuitorilor din Marasesti pentru ca din 2004 el este consilier local. Vlase este convins ca va reusi sa transmita un mesaj oamenilor pentru a putea fi votat. "Cind ma inscriu intr-un concurs, ma inscriu cu gindul de a cistiga. Cistigul nu ar fi al meu personal, ci al locuitorilor. Vreau sa redau Primaria locuitorilor, ca sa nu mai fie Primaria familiei primarului", ne-a precizat Constantin Vlase.

Candidatul democrat-liberalilor isi doreste sa ajunga in fruntea administratiei locale pentru a incerca o dezvoltare a orasului, dupa cum sustine. "Trebuie sa cautam sa imbogatim imaginea orasului prin dezvoltarea infrastructurii si crearea de noi locuri de munca. Cred ca sint sanse de cistig in fata actualului primar, altfel nu ma bagam in lupta", ne-a declarat Valerica Chitic. Acesta le este cunoscut localnicilor din Marasesti pentru faptul ca este din 2004 consilier local, ales pe listele PRM. Toti candidatii promit oamenilor ca le va fi mai bine in mandatul viitor, insa doar prin vot se va stabili destinul comunitatii in viitorii patru ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.