Jurnalism cetatenesc

„Nu are importanţă culoarea politică şi nici vîrsta”

Dana Chiorescu
3 ian 2012 3657 vizualizări
PSD Vrancea a avut termen limită pînă pe 31 decembrie pentru a transmite la centru numele candidaţilor propuşi pentru alegerile locale de anul viitor. Întrebat dacă s-a parafat candidatura sa, aşa cum se zvoneşte în ultimele zile, primarul municipiului ne-a spus că nu i s-a formulat o cerere oficială. Dacă focşănenii şi-l doresc primar pe Decebal Bacinschi în continuare puteţi afla din sondajul următor.

A.S., pensionară, Focşani


„Sinceră să fiu… sînt scîrbită de toţi conducătorii… S-au perindat atîţia la conducere… şi tot aia au făcut toţi. Nu a făcut mare lucru. Nu îi interesează, eu aşa cred. Ei îşi văd de interesele lor, de afaceri… au ajuns atît de bogaţi încît te miri de unde… Greu de spus cine ar putea veni la conducere… în politică intră parcă numai o anumită categorie de oameni. Oraşul arată... să intraţi printre blocuri să vedeţi cum fiecare şi-a făcut cum a vrut… trebuia ca primăria să dea o linie generală, cu apa caldă şi cădura stăm cum stăm…. Plus acum, de sărbători, au cheltuit bani aiurea. În loc să îi fi dat pe focuri de artificii puteau face ceva pentru comunitate că nevoi sînt multe.”

Mihai Robu, muncitor, Focşani

„Nu m-am gîndit... dar nu, nu cred… A făcut el ceva dar… nu suficient. Cred că bine ar fi ca primarul să fie independent. Ştiu că trebuie susţinut de un partid. Şi Oprescu, la Bucureşti, tot independent este şi… De fapt totul depinde de consilieri. Deciziile se iau tot în funcţie de voturile consilierilor, deci cine are majoritatea, acela decide, acela conduce oraşul. Primarul… mai puţin… de unde vine şi expresia: „Semnează ca primarul”

Elena Bornaz, cadru didactic pensionar, Focşani

„După mine… poate să candideze. În mare, sînt mulţumită de cum arată oraşul. Consider că a făcut treabă. De la viitorul primar mi-aş dori să fie mai apropiat de oameni, să vadă nevoile adevărate ale oamenilor… şi multă seriozitate. Pentru mine nu are importanţă culoarea politică şi nici vîrsta. Depinde de capacitatea pe care o are de a dirija toate treburile obştei respective.”

Liviu, Focşani


„Ca persoană îmi este simpatic… Ca primar… nu ştiu ce a făcut sau ce poate face… ştiu doar că mi-aş dori să arate puţin mai altfel oraşul nostru. Dacă iau în calcul felul în care au început să se mişte lucrurile, mai am speranţa.”

Sondaj realizat de Dana Chiorescu
www.ziaruldevrancea.ro – opinii de la cititori

Mavrocordat

Lasă că o să vină Săpunaru la cîrma primăriei, să vedeţi ce bine o să fie:)))) Lumea uită că, dacă vrei să modernizezi un oraş trebuie făcute şi sacrificii, iar focşănenii dacă o duc rău, este din cauza guvernului actual care dă bani doar la primarii portocalii. Eu zic că ar trebui schimbat Popescu de la cîrma ENET şi alte cîteva căpuşe şi ar fi cît de cît bine. Oricum nu poţi să spui că n-a făcut nimic Bacinschi pentru oraş. Singurul lui defect este că e cam moale dar în rest e ok.

Ilie
"Blondule", mai bine te-ai interesa să vezi ce zic focşănenii, nu partidul. Degeaba te-o mai fi vrînd Oprişan şi PSD, că nu te mai vor focşănenii. Toţi oamenii din oraşul ăsta s-au săturat de minciunile şi matrapazlîcurile tale. Mărăşeşti scrie pe tine. Ura şi la gară!

Huan Juang al 2-lea

Se declară că TREABA porneşte de la partid... ca şi cum cel care declară nu este în frunte!! Dacă nu se întîmpla pe vremea lui dl.HORNEA şi se întîmpla pe vremea lui GEORGE BĂEŞU cumătrul lui se ştie, actual consul, la mintea celui care este în frunte plăteau focşănenii Gcal cu 400 lei în loc de 203lei!! Aşa că mai bine cu un primar cu cap decît cu un slugoi care pupă mîna lui se ştie non-stop! Deci lasă-ne cu vrăjeala să ne luptăm cu criza nestresaţi căci de-ştia d’al’de matale (…) sîntem sătuli!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.