Jurnalism cetatenesc

"Îmi doresc să avem un an liniştit!"

Dana Chiorescu
2 ian 2012 3582 vizualizări
Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată, sărbătorile au trecut pe negîndite. Fie pentru că zilele libere au fost puţine, fie că grijile ne sînt din ce în ce mai mari sau poate doar pentru că zăpada a lipsit, noaptea dintre ani a zburat cu repeziciune şi iată-ne în Noul An pe care ni-l dorim plin de realizări, în ciuda faptului că nu sînt chiar grozave previziunile. Cu ce gînduri au intrat interlocutorii noştri în noul an, puteţi afla din sondajul următor.

Geanina, secretară, Focşani

"Cu ce gînduri... În primul rînd îmi doresc să fim sănătoşi! Pe urmă, sperăm să avem în continuare serviciu, să putem să le oferim copiilor ce-şi doresc... Să fie bine, în general, fără probleme, fără certuri..."

George, şomer, Focşani

"Să fim sănătoşi şi să îmi găsesc de muncă! Anul ăsta intră copilul la şcoală şi o să avem cu atît mai multă nevoie de bani... Dacă vom continua ca în anul care s-a încheiat, s-ar putea să rămînem pe drumuri... Nu vreau să mă gîndesc la astea acum, că abia a început anul."

Gabriel, elev, Focşani

"Vreau să iau note bune la şcoală şi mama şi tata să fie bucuroşi şi să nu mai fie necăjiţi ca acum, în fiecare zi."

Mariana, confecţioneră, Focşani

"Aşa... ce gînduri... Sperăm să fie mai bine... Dorinţe am eu mai multe... Mi-aş dori să am familia mea... să nu îmi mai fie frică să nu rămîn fără serviciu... Şi să fie sănătate şi să ne ferească Dumnezeu de dezastre, că văd la televizor toate nenorocirile în lumea asta."

Cornel, profesor pensionar, Focşani

"Îmi doresc să avem un an liniştit, atît din punct de vedere economic cît şi social, deşi venirea alegerilor nu prea ne dă speranţe să fim liniştiţi. În plan personal îmi doresc sănătate mie şi familiei mele. La vîrsta noastră nu prea mai avem mari dorinţe."

Corina, contabilă, Focşani

"Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să călătoresc cît se poate de mult... Nu ţin neapărat să ajung într-o locaţie anume... Ador să călătoresc, aşa că orice destinaţie este perfectă pentru mine."



Sondaj realizat de Dana Chiorescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.