Jurnalism cetatenesc

“Aştept cu nerăbdare şi petrecerea şi schimbarea anului!”

Dana Chiorescu
29 dec 2011 4155 vizualizări
La Focşani, în Piaţa Unirii, este pregătită o petrecere pentru care Consiliul Judeţean şi Primăria Focşani au alocat nu mai puţin de 186.000 euro. Programul în seara de 31 decembrie va începe la ora 19.00 cu Ansamblul Folcloric Profesionist “Ţara Vrancei”, urmat de formaţiile Ro-Mania, Mandinga, Distinto, Guess Who, Bordo şi T-Funky Fresh. Cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii va concerta trupa dance No Mercy, cunoscută în anii ’90 cu piesele “Where Do You Go” sau “Kiss You All Over”. La momentul “0” şi în primele minute din anul 2012 va fi un spectacol de artificii, flăcări FX pe scenă şi un spectacol de lasere. După ora 00.00 va concerta trupa latino Pachanga, după care, la ora 1.00 noaptea se încheie programul de Revelion. Spectacolul din Piaţa Unirii va fi prezentat de Octavian Ursulescu Dacă interlocutorii noştri îşi doresc să participe la petrecerea organizată în centrul oraşului puteţi afla din sondajul următor.

Valentina, elevă, Focşani

„Voi petrece Revelionul acasă cu părinţii, cu prietenii, şi bineînţeles în Piaţa Unirii. Chiar acum mă uitam pe program. Sînt cîteva formaţii destul de frumoase şi vom merge. Aşteptăm să vedem cum va fi. Ar fi bine dacă ar da şi şampanie. Mi-a plăcut de fiecare dată în Piaţa Unirii. Poate era frumos să mergem pe undeva, pe la munte, dar e criza mare şi…”

Ionuţ, elev, Focşani

„Sigur că voi merge în Piaţa Unirii cu prietenii. Ne plac trupele care vin… dacă va mai fi şi şampanie şi focuri de artificii… va fi frumos. Aştept cu nerăbdare şi petrecerea şi schimbarea anului, pentru că sperăm să avem un an mult mai bun.”

George Mazilu, elev, Odobeşti

„Voi merge, însoţit, nu singur, dar sigur voi merge în Piaţa Unirii. Am fost şi în anii trecuţi. E frumos! Muzică faină, formaţii, atmosferă... e foarte fain! Pocnitorile mă deranjează puţin cînd le aruncă pe lîngă mine… plus fumul acela de la ele e deranjant.”

Tania, şomeră, Focşani

„Eu voi sta acasă... nu ştiu dacă voi merge în Piaţa Unirii. Nu e genul de distracţie pentru noi… mai mult pentru copii şi adolescenţi. Nu ştiu cîţi bani s-au investit în organizarea lui, dar mă gîndesc că pentru unii dintre noi nu era cazul… Ei spun că e nevoie şi de distracţie dar… cei mai mulţi consideră că nu trebuia… Măcar din respect pentru cei care nu au ce pune pe masa de Revelion. Mai bine duceau un pacheţel celor nevoiaşi.”

Emilia, lucrător comercial, Focşani

„Acasă, în familie voi petrece Revelionul. Cu copii… deocamdată nu pleacă pe nicăieri. Mergem în Piaţa Unirii. Bănuiesc că va fi frumos şi anul acesta.”

Sondaj realizat de Dana Chiorescu

www.ziaruldevrancea.ro – opinii de la cititori

Titi
200.000 Euro daţi pe artificii?! Miştooooooooo...:D
Să nu vă mai plîngeţi de locuri de muncă, apă caldă sau încălzire, da?

Eu
Da’ banii pe care îi are C.J. de dat salariaţilor pe drepturile cîştigate în instanţă cînd îi dă dl. Oprişan? (vezi salariile restante în urma contractelor colective de muncă (…)şi care tot pe asemenea petreceri s-au dus)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.