Jurnalism cetatenesc

La Focsani sint multi oameni cu bani, ar trebui sa se gaseasca sponsori

Ziarul de Vrancea
4 nov 2005 806 vizualizări
Dupa ce si finantatorul Energiei Vulturu, Dan Dumitru, a anuntat ca renunta la echipa, Vrancea a ramas fara nici o echipa in primele trei divizii de fotbal. Ce parere au interlocutorii nostri despre aceasta situatie, caror factori se datoreaza si ce solutii ar trebui gasite, puteti afla din rindurile care urmeaza.

Gheorghe Antonesei, 50 de ani, pensionar, Focsani


"Nu ma intereseaza. Sint interesat doar de fotbalul de performanta. Ce sa faci cu Vulturu... Nici macar Unirea Focsani nu ma preocupa. Este Steaua, este Real Madrid, astea sint echipe. Fotbal de mare clasa, fotbal destept."


Valeriu Miron, 27 de ani, militar angajat, Focsani


"Este un lucru rau. Era bun si putin fotbal. Presupun ca nu mai sint nici scolile acestea de juniori ca sa poata sa initieze tinere talente, nici tinerii nu mai vor sa faca performanta. Este nevoie de bani multi, bani ce ar trebui sa vina in primul rind de la Primarie. Nu stiu de ce nu sint bani. Probleme sint peste tot, daca e sa fim realisti. Intr-o primarie e ca intr-o casa, trebuie sa acoperi toate necesitatile. Nu cred ca ar fi trebuit sa dea fotbalul la o parte de tot. Macar o suma cit de mica acolo, tot ar fi trebuit sa se gaseasca."


Cristi Mazilu, 23 de ani, jurist, Focsani


"Nu sint microbist. Imi inchipui ca problemele sint de natura financiara, din lipsa banilor. Dar ne-ar parea bine tuturor, chiar si mie care nu sint microbist, sa stim ca avem o echipa care sa ne reprezinte. Nu pot sa stiu de ce nu sint bani, dar un efort ar trebui facut. Daca ar exista cineva interesat, s-ar gasi. Poate sponsorii nu mai au incredere in echipele noastre. Nu au aratat performanta si nu au considerat ca merita sa mai investeasca."


Gheorghe Preda, 53 de ani, sofer, Rimnicu Sarat


"Sint microbist, merg pe stadion, dar eu nu sint din judet. Nu e bine. Este o problema de conducere, o problema a Primariei. Este imposibil sa nu se gaseasca fonduri. Cum se gaseste la noi, la Rimnic, trebuie sa se gaseasca si aici. Daca nu mai sint intreprinderi de stat... patronii nu stiti cum sint? Nu prea scot ei banii din buzunar. Lui Gigi Becali ii place si are si cu ce. Dar la Focsani sint multi oameni cu bani, ar trebui sa se gaseasca sponsori."eaza si ce solutii ar trebui gasite, puteti afla din rindurile care urmeaza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.