Jurnalism cetatenesc

Am trecut in revista toate produsele

Ramona Nicolae
26 sep 2008 970 vizualizări
cei care nu s-au saturat de cumparaturi ori au terminat proviziile au mers ieri in Kaufland

Kaufland este cel de-al doilea supermarket deschis in aceasta toamna in Focsani, dar nu ultimul, chiar daca profilul celor care vor urma va fi unul diferit. Avem astfel o toamna bogata in inaugurari de centre comerciale, mai ales ca focsanenii nu aveau o oferta prea mare, mai mult chiar, unii dintre ei mai mergeau prin alte orase pentru a face cumparaturi pentru casa. Gospodinele au astfel de ales intre magazinele oamenilor de afaceri locali si cele care apartin unor lanturi comerciale din tara si strainatate. Focsaniul a intrat si el in rindul oraselor care beneficiaza de aceste centre comerciale renumite si cautate. Ce parere au focsanenii despre acest nou centru comercial puteti citi in rindurile urmatoare:


Cristian Costache, 32 ani, analist programator, Focsani


"Am venit in Kaufland cu intentia sa cumparam materiale de constructii, asta pentru ca nu cunosteam profilul supermarketului. Cu aceasta ocazie, daca tot am ajuns aici, am cumparat produse alimentare si altele pentru casa. Pot spune ca oferta este buna, la fel ca si preturile. Sintem fericiti ca s-a deschis si in Focsani asa ceva, deoarece era nevoie. Am fost si la celalalt supermarket care a avut deschiderea cu ceva timp in urma si ne-a placut si acolo. Avem astfel de unde alege."


Carmen Costache, 32 ani, economist, Focsani


"Mi-a placut si in Kaufland, cu toate ca am venit aici cu gindul sa luam altceva. Preturile sint bune, iar produsele par de calitate. Am fost si in supermarketul de pe soseaua de centura, acolo este mai bine insa, deoarece mi se pare mult mai bine aprovizionat. Un lucru comun pentru ambele, dar poate nu depinde de ele, este ca lumea nu stie sa parcheze masinile. Este primul lucru pe care l-am remarcat."


Marta Rosu, 57 ani, pensionar, Focsani


"Mi-a placut ce am gasit in Kaufland, la fel ca si preturile, deoarece si acestea conteaza. Imi place cum arata, iar preturile sint mai bune fata de alte magazine sau supermarketuri. Fiind si in oras, este mai usor de ajuns si cred ca vom fi clienti fideli. Este bine ca s-au deschis atit de multe centre comerciale in aceasta toamna si vor mai urma altele, chiar daca cu un alt profil. Este si buna concurenta care va fi. Mie mi-a facut placere sa merg la cumparaturi, dar nu stiu cit sotului meu, pentru ca asa sint barbatii. Nu ne-am uitat doar la produsele alimentare, ci la tot ce este, ca sa stim in viitor ce putem cumpara de aici."


Valentin Rosu, 63 ani, profesor, Focsani


"Am cumparat citeva produse din Kaufland si sint multumit de ce produse am gasit. Noi barbatii nu ne innebunim dupa cumparaturi, dar mi-a facut placere sa vin. Am vazut produse electronice care au preturi foarte bune si atractive fata de alte locuri. Nu am urmarit doar produsele alimentare, ci am trecut in revista tot ce este."


Liviu Dima, 43 ani, administrator, Focsani


"Profilul acestui supermarket nu-l stiam, dar produsele cit si preturile lor mi s-au parut chiar bune. Am facut o comparatie si cu celalalt supermarket deschis de curind iar preturile de aici mi s-au parut acceptabile. Este bine ca s-au deschis mai multe centre comerciale, deoarece avem de unde alege. Voi mai veni la cumparaturi aici in Kaufland."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE si Iulia OANCEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.