Jurnalism cetatenesc

M-am bucurat mult ca si din Vrancea se ridica ceva

Ramona Nicolae
24 sep 2008 862 vizualizări
doua tinere talente din Vrancea au fost incluse in proiectul Zece pentru Romania

Emisiunea moderata de Mihai Tatulici si-a extins anul acesta aria sectiunilor din cadrul proiectului "Zece pentru Romania", astfel ca vor fi promovate si zece tinere talente in domeniul muzicii. Cele doua fetite incluse in acest top sint focsanencele Alexandra Stanciu si Thalida. Prima dintre ele a fost invitata emisiunii duminica trecuta, 21 septembrie. Alexandra Stanciu este laureata a citorva editii a concursului "Mamaia Copiilor", iar Thalida a participat la finala nationala a "Eurovision Junior 2008" si a participat la numeroase concursuri nationale si chiar internationale. Ce parere au vrincenii despre aceasta realizare a celor doua tinere focsanence puteti citi in rindurile urmatoare:


Mihaela Alexandroaia, 15 ani, clasa a IX-a, Golesti


"Ma mai uit la postul Realitatea Tv cind se difuzeaza «Zece pentru Romania», care mi se pare un proiect interesant. Nu stiam ca au fost incluse intr-o sectiune a acestui proiect doua tinere interprete de muzica. Pot spune insa ca nici nu am auzit de ele pina acum. Este insa ceva bun si frumos pentru ele, iar pentru noi o mindrie ca sint vrincence. Imi place muzica, dar doar sa o ascult nu si sa interpretez. Cu siguranta as avea emotii pe scena. Cind aveam serbari la scoala am mai interpretat cite ceva pe scena, dar atit."


Raluca Dragnea, 21 ani, studenta, Focsani


"Urmaresc de obicei «Zece pentru Romania» de la Realitatea Tv, dar editia din acest an nu prea. Ma bucur sa aud ca la o noua sectiune, tinere talente, au fost incluse si doua fetite din judetul nostru. Este o mare realizare pentru ele, pe linga premiile obtinute la concursurile de muzica. In acest mod poate afla de ele mult mai multa lume, din intreaga tara. De fapt, este posibil ca ele sa nu fie prea cunoscute aici in judet."


Lacramioara Petrache, 15 ani, clasa a IX-a, Golesti


"Nu am auzit de cele doua fete talentate la muzica, care au fost incluse in proiectul «Zece pentru Romania» la sectiunea tinere talente. Ma bucur pentru ele si imi pare bine ca avem doua vrincence in acest proiect national. Imi place sa ascult muzica, dar nu sa fiu pe scena, deoarece as avea emotii mari. Am mai luat contact cu scena cu prilejul diverselor serbari din timpul scolii."


Profira Avramescu, 72 ani, pensionar, Focsani


"Urmaresc «Zece pentru Romania» de la Realitatea Tv si imi place mult acest proiect. Stiu ca au fost incluse si doua tinere din judetul nostru, ambele interprete de muzica, la sectiunea tinere talente. Am urmarit si editia in care a fost invitata una dintre ele, duminica trecuta daca nu gresesc. Nu am vazut chiar toata emisiunea atunci, deoarece nu am putut, dar m-am bucurat mult ca si din Vrancea se ridica ceva. Avem copii talentati si este bine ca ei sint remarcati. Mi-a placut, mai ales ca este dintr-o familie simpla. Ma bucur pentru ambele fetite, dar ma gindesc si la parintii lor cit de fericiti trebuie sa fie. Este bucurie pentru multi."


Mihai Banu, 39 ani, vinzator, Focsani


"Am urmarit la televizor editia din «Zece pentru Romania» care a fost duminica trecuta si mi-a placut mult deoarece a fost invitata si o fetita din judetul nostru. Nu stiam ca de fapt au fost doua nominalizate in acest proiect intersant, ceea ce este cu atit mai imbucurator. Este bine ca au fost remarcate si ca s-au gindit si la ele. Sint talentate, am mai auzit de performantele lor de pina acum la citeva concursuri de muzica. De cite ori afli ceva frumos de vrinceni nu ai cum sa nu te bucuri."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.