Jurnalism cetatenesc

Are o gama foarte diversificata de produse si preturi bune

Ramona Nicolae
18 sep 2008 982 vizualizări
focsanenii au putut face ieri primele cumparaturi de la Carrefour

In urma cu doua zile hypermarketul Carrefour a fost inaugurat oficial in prezenta autoritatilor si oamenilor de afaceri locali, ca de ieri dimineata usile sa fie deschise clientilor. Este al 16-lea hypermaket din tara si al 10-lea in afara Bucurestiului. Vrincenii pot cumpara de aici produse de larg consum, de brutarie, patiserie, cofetarie, gastronomie, pizza, dar si articole de imbracaminte, mobila si decoratiuni interioare, aparate electronice si electrocasnice. Impatimitii de cumparaturi vor putea face diverse achizitii si de la Media Galaxy sau cele citeva magazine din cadrul Promenada Mall. Ce parere au focsanenii despre deschiderea acestui hypermarket si daca sint ei multumiti de ceea ce au vazut sau cumparat puteti citi in rindurile urmatoare:


Gheorghe Simionescu, 59 ani, inginer economist, Focsani


"Am mai fost prin alte magazine Carrefour din tara si stiam ce va fi si in cel deschis la noi. Mi se pare cea mai buna realizare a celor din comert, ca au deschis si la noi asa ceva. Am facut citeva cumparaturi, sint preturi bune, accesibile, pentru orice buzunar. Cui ii plac lucrurile scumpe va gasi si asa ceva. Cu siguranta voi fi client fidel al acestui centru comercial. Ieri am mers special la cumparaturi in el, deoarece a fost deschiderea, dar la fiecare sfirsit de saptamina voi veni pentru a face aprovizionarea. Avem masina si ne este mai usor, mai ales ca si pina acum, indiferent la ce magazin mergeam, nu mergeam pe jos. Nici nu este prea departe, mai ales ca peste nu prea multi ani nu va mai fi ca acum, la marginea Focsaniului, ci chiar in mijlocul lui."


Emilia Simionescu, 61 ani, pensionar, Focsani


"Am fost in prima zi la deschiderea Carrefourului si pot spune ca mi-a placut. Am fost multumita de oferta si de preturi, asa ca am si cumparat cite ceva. Nu prea cred ca se vor pastra preturile mici de acum prea mult timp, dar cred ca vor avea oferte pe viitor. Voi mai veni la cumparaturi aici."


Marina Schiopu, 34 ani, casier, Focsani


"Stiam de Carrefour, dar nu am intrat niciodata pina acum pe unde l-am vazut, asa ca ieri a fost prima data cind am mers intr-un astfel de centru comercial. Mi-a placut foarte mult oferta, la fel si raportul calitate pret si cam tot ceea ce am vazut. Pot spune ca voi fi client fidel de acum incolo, deoarece are o gama foarte diversificata de produse."


Adela Stefan, 37 ani, asistent, Focsani


"Am fost ieri in Carrefour, stiam de acest hypermarket din alte orase ale tarii si cam ce produse comercializeaza. Este bine ca s-a deschis si la noi, iar daca o sa-mi placa mult il voi frecventa in viitor."


Nicoleta Soreanu, 21 ani, vinzator, Focsani


"Pina ieri nu am intrat niciodata intr-un supermarket Carrefour, desi stiu ca este in multe alte orase. Ma bucur ca a venit si la noi si cred ca va avea o gama foarte mare de produse. Am intrat in magazinul de electronice, mi-au placut mult produsele, la fel ca si preturile pe care le are. Eu sper ca voi mai veni la Carrefour sa fac cumparaturi, mai ales ca este un centru comercial frumos."


Carmen Negulescu, 23 ani, ospatar, Focsani


"Ieri am intrat prima data in Carrefour si mi-a placut ce produse are. Inainte am fost si in magazinul de la intrare de electronice, Media Galaxy, de unde am cumparat un aparat foto la un pret foarte bun. Este un centru comercial bun si cred ca va avea clienti multi, mai ales daca va avea preturi bune si oferte atractive."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE si Iulia OANCEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.