Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Papanaşi
10 mai 2017
908 vizualizări
Papanaşi delicioşi. O reţetă oferită de colaboratorul nostru Daniel Bertoni Albert Ingrediente pentru 6 porții - 12 bucăți
Ingrediente pentru 6 porții - 12 bucăți
- 700 g brânză dulce de vaci
- 350 g făină
- 3 ouă
- 120 g zahar pudră vanilat
- coaja rasă de la 2 lămâi/portocale
- 2 fiole esență de vanilie
- 5 gr bicarbonat de sodiu
Preparare: Din toate ingredientele se va frământa un aluat de consistență moale, compactă și cu tentă ușor lipicioasă. Se lasă să se odihneasca în frigider, pentru 30 de minute. Ccu mâinile pudrate cu făină, se modeleaza papanașii care vor fi prăjiți în baie de ulei, dupa ce acesta se va fi încins, la foc mediu. Papanașii vor fi scoși pe hartie absorbantă, pentru a se scurge excesul de ulei, apoi se pot servi cu smântână și dulceață de vișine, mure, cireșe amare, zmeură. Pofta buna !
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.