Jurnalism cetatenesc
Umplutură picantă
6 mar 2017
906 vizualizări
Pentru cei care iubesc gustul picant, această umplutură va vi pe placul lor. Folosiți umplutura pentru omletă, ruladă din piept de pui, clătite servite la antreu sau chiar într-o lasagna.
Ingrediente
-1,5 kg rasol de vită
Pentru supă
-2 cepe
-2 bucați albitură
-2 morcovi
Pentru umplutură
-100 ml suc de roșii
-8 gogoșari copți
-2 ardei iuți
-pătrunjel verde
-piper
-sare
Preparare
Pune rasolul la fiert în 3 litri de apă clocotită cu un praf de sare. Ia spuma, adaugă legumele curățate și lasă-le pe foc domol să fiarbă. Strecoară supa și procedează mai departe după plac cu țăitei sau găluște. Mărunțește carnea fiartă, ardeii copți, ardeii iuți și amestecă totul. Adaugă sare, piper, suc de roșii și pătrunjel tocat mărunt. Și acum umplutura este gata și puteți să o folosiți. Așa că, spor la treabă și poftă bună!
Sursa: vreaudouaportii.ro.
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.