Jurnalism cetatenesc
Ficăţei de pui Tandoori
14 feb 2017
787 vizualizări
Ingrediente
-100 ml iaurt grecesc
-40 ml pastă tandoori
-15 ml suc de lămaie
-6 pulpe de pui sau 3 piepţi
-salată verde
-roşioare
-cartofi raşi, prajiţi pentru a servi
Preparare
Mixează iaurtul cu pasta tandoori şi sucul de lămaie. Taie carnea în bucăţele şi pune-o într-un bol. Toarnă amestecul de iaurt, acoperă şi lasă la frigider cel puţin 2 ore sau peste noapte. Înfige carnea pe beţe de frigărui. Unge o tavă cu ulei, şi pune frigăruile în ea. Rumeneşte-le în cuptorul fierbinte, sub gril, 5 minute pe fiecare parte pană se pătrunde carnea. Serveşte-le sezate pe platou cu roşioare în formă de inimă şi cartofii raşi, prajiţi.
Sursa: vreaudouaportii.ro.
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.