Jurnalism cetatenesc
Cea mai simplă reţetă de merdenele!
16 dec 2016
1202 vizualizări
Cu doar câteva ingrediente, faci un preparat delicios!
Dacă vrei să pregăteşti ceva special, încearcă să faci acasă câteva merdenele delicioase. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este delicios.
Ingrediente:
Aluatul:
50 g unt
Un pahar cu apă
300 g făină
Un praf de sare
1 linguriţă de oţet
Umplutura:
Branză
250 g branză de vaci
1 ou (albuşul)
Mod de preparare:
Se topeste untul la bain marie. Se amestecă apa, făina, praful de sare şi oţetul pană se omogenizează şi se frămantă bine. Blatul obţinut se taie în şase bucăţi şi se lasă să se odihnească. Se amestecă branza şi un albuş de ou şi se pune umplutura pe fiecare bucată de aluat. Se împătureşte aluatul în formă de merdenea şi se pune într-o tavă tapetată cu hartie de copt. La final, se unge blatul cu untul topit şi se bagă la cuptor timp de 35 de minute, pană se rumeneşte bine. Poftă bună!
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.