Jurnalism cetatenesc

Reţeta zilei: Bulz la grătar

Dana Lepădatu
26 oct 2016 3425 vizualizări
O reţetă ieftină, simplă, de sezon, cum o caracterizează foarte simplu colaboratorul nostru, Bertoni Daniel Albert.

Ingrediente:

- o mămăligă mare, preparată din mălai cu apă şi sare

- 400 game brânză de burduf

Mod de preparare: Se pregăteşte o mămăligă tare şi se lasă la răcit. Brânza de burduf se sfărâmă cu o furculiţă. Mămăliga se împarte în 6-8 bucăţi ce se vor lucra cu mâinile: se aplatizează, se aşează brânza în mijloc iar apoi se vor modela sub forma unor bulgări compacţi. Aceştia se vor aşeza pe grătarul încins şi se perpelesc bine până vor căpăta o crustă uniformă. Poftă bună!

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.