Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Pastă de peşte
19 sep 2016
1110 vizualizări
Tonul în conservă mancat ca atare poate fi de multe ori sec şi nu foarte satisfăcător, dar dacă îi mai adaugi cateva ingrediente banale, obţii o pasta de peşte delicioasă. O poţi servi ca aperitiv, în mini-tarte sau pe paine prăjită, ca o gustare.
Ingrediente:
- conservă mare de ton în suc propriu,
- o legătură de ceapă verde,
- 1/2 linguriţă de muştar,
- 3 linguri smantană,
- o linguriţă cu suc de lămaie,
- sare, piper, pătrunjel - pentru decor
Mod de preparare: Tonul se scurge foarte bine şi apoi se pune în blender. Se adaugă muştarul, sucul de lămaie şi ceapă tăiată mai mărunt. Se mixează şi apoi se pune smantana. Se mixează din nou, se potriveşte cu sare şi piper şi se serveşte cu paine prăjită şi pătrunjel. Poftă bună!
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.