Jurnalism cetatenesc

Reţeta zilei: Coşuleţe de caşcaval umplute cu branză şi măsline

Ziarul de Vrancea
28 aug 2016 1147 vizualizări
Coşuleţele de caşcaval umplute cu branză şi măsline au un aspect încantător şi vor produce cu siguranţă o impresie plăcută asupra membrilor familiei, care vor fi cuceriţi atat de aromă, cat şi de aspectul lor.

Ingrediente:
- 250 g caşcaval
- 100 g măsline negre şi verzi
- 200 g branză de vaci
- 1 ardei roşu mic
- 1 ardei verde mic
- mărar sau pătrunjel
Mod de preparare: Dă caşcavalul prin răzătoare. Unge o tavă cu puţin ulei şi tapeteaz-o cu hartie de copt, apoi aşează cate o lingură de caşcaval în tavă, lăsand o distanţă destul de mare între grămăjoarele de caşcaval. Lasă tava în cuptor pentru 6-7 minute, pană ce se topeşte caşcavalul, scoate tava din cuptor şi pune fiecare turtiţă de caşcaval într-un pahar curat, unde o modelezi sub formă de coşuleţ. Lasă formele la răcit. Între timp, toacă ardeii şi amestecă-i cu branza de vacă. Umple coşuleţele de caşcaval cu umplutura de branză de vaci şi ornează-le cu măsline negre, verzi şi puţin mărar sau pătrunjel. (ZdV)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.