Jurnalism cetatenesc

Reţeta zilei:

Ziarul de Vrancea
26 aug 2016 462 vizualizări
Cotlete de porc cu rozmarin

Dacă eşti adeptul unei diete sărace în carbohidraţi, nu înseamnă că trebuie să elimini şi varietatea. Sunt nenumărate reţete delicioase pentru micul dejun, praz, cină şi desert care respectă regula limitării carbohidraţilor. Vă prezentăm o reţetă cu puţini carbohidraţi: cotlete de porc cu rozmarin. Această reţetă este de inspiraţie italienească şi te va face, cu siguranţă, vedeta familiei, căci este foarte gustoasă. Şi se face şi repede.

Timp total de pregătire: 21 minute
Timp de coacere: 11 minute
Ingrediente pentru 4 porţii
• 4 cotlete de porc dezosate
• 3/4 linguriţe de sare de mare
• 1/2 linguriţe de piper proaspăt măcinat
• 1 linguriţă de ulei de canola
• 2 linguriţe de unt nesărat
• 1 linguriţă de rozmarin proaspăt tăiat
• 1 caţel de usturoi tăiat fin
Mod de preparare: Pune sare şi piper pe carnea de porc.Într-o cratiţă mare, încălzeşte uleiul la foc mediu. Adaugă carnea şi prăjeşte-o patru minute pe fiecare parte. Redu focul şi adaugă untul, rozmarinul şi usturoiul. Întoarce ocazional carnea de porc, şi lasă totul să se pătrundă cateva minute. Cand dă bine în clocot, dă la o parte de pe foc, acoperă tigaia cu un capac şi las-o să se odihnească cinci minute. Nu uita să pui sosul din tigaie deasupra cărnii. Poftă bună!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.