Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei:
26 ian 2016
612 vizualizări
Jeleu de portocale
Pentru că e sezonul portocalelor, vă propunem astăzi o reţetă simplă, dar delicioasă!
Ingrediente:
- 30 grame gelatină
- 3 linguri apă rece
- 1 pahar de suc de portocale
- 1 pahar zahăr
- 1 linguriţă coajă răzuită de portocală
- o jumătate de pahar apă clocotită
Mod de preparare: Gelatina se va ţine în cca. 3 linguri de apă rece pentru 20 de minute, după care se dizolvă în jumătatea de pahar de apă clocotită în care s-a adaugat linguriţa de coajă răzuită de portocală. Se adaugă zahărul şi sucul de portocale şi se amestecă. Această compoziţie se va pune în forme adânci umezite cu apă. Formele se ţin la frigider pentru 4 ore. Poftă bună!
Reţetă oferită de colaboratorul ZdV, Daniel Bertoni Albert
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.