Jurnalism cetatenesc

Restrospectiva Festivalului “Vin’ la teatru”, la final

Sorin Tudose
4 dec 2013 889 vizualizări
Astăzi se joacă ultima piesă din cadrul retrospectivei începand cu ora 19.00

Astăzi se joacă ultima piesă de teatru din cadrul Retrospectivei Festivalului “Vin’ la teatru”. Aşadar, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal iubitorii de artă teatrală vor putea urmări piesa “Aproape” regizată de Andreea Vulpe, actorii fiind studenţi în anul III la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” din Bucureşti. Proiectul iniţiat de mai mulţi tineri focşăneni a fost cat se poate de gustat de publicul focşănean, sala de spectacol fiind plină la toate piesele jucate. Festivalul Vin’ La Teatru este produs de studenţi şi elevi focşăneni care şi-au dat seama că pot schimba cu adevărat ceva în viaţa comunităţii unde s-au dezvoltat. Prima ediţie a avut loc între 18 şi 21 iulie 2013 şi s-a desfăşurat cu sprijinul Teatrului Municipal, Colegiului „Unirea”, Asociaţiei Uniriştii, UNATC „I.L. Caragiale”, al Primăriei şi al Consiliului Municipal Focşani. Festivalul a venit în întâmpinarea nevoii vrancenilor de evenimente culturale de calitate. Organizatorii spun că şi a doua ediţie a festivalului a rămas una „de bunăvoie”. Tinerii care merită felicitaţi pentru existenţa festivalului sunt Mihai Cojocaru, absolvent Actorie – UNATC Bucureşti, Dragoş Dragomir, student în anul II la Automatică şi Calculatoare – Politehnică Bucureşti şi nu în ultimul rand Ioana Alexandru, absolventă Teatrologie – UNATC Bucureşti. Pe langă Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal, parterenerii celor trei au fost profesorii de la “Unirea”, Cornel Noană, Romulus Buzăţelu şi Angela Sarbu. Nici nu-i de mirare avand în vedere că toţi cei trei stalpi ai Festivalului sunt absolvenţi ai Colegiului “Unirea” Focşani. (S. TUDOSE)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.