Anunțuri ZdV 34 anunțuri în 15 categorii

Necrolog - Condoleanțe

Condoleanțe

Dumnezeu să îl odihnească în pace, în Grădinile Edenului promis !

Dumnezeu să îi netezească drumul spre împărăția veșnică!

Două drumuri lungi a avut stabilite în destinul său, domnul Davidean (Alecu) Alexandru.

Primul, care l-a adus din frumoasa Bucovina de Nord, din comuna Cireș, regiunea Cernauti (astăzi în granițele Ucrainei), printr-un  refugiu anevoios si plin de peripeții, drum străbătut pe jos,  când avea varsta de doar 10 ani. La sfârșitul acestuia, și-a găsit împlinirea prin studiu, muncă si pricepere, pe frumoasele plaiuri unde a fost descoperită Miorița.

Al doilea drum, începe acum, într-un februarie geros și plin de restricții, când  a plecat spre Grădinile Raiului, unde își va găsi odihna și liniștea sufletească, împăcat că drumul vieții i-a fost lung, cu multe reusite, doar prin forțe proprii, și cu o familie frumoasă care l-a înconjurat.

Voluntarii Filialei de Cruce Rosie Vrancea îl însoțesc cu gânduri frumoase de recunoștința pentru învățămintele și poveștile din istoria trăita, pe care le-a depănat ori de câte ori avea ocazia. Domnul Davidean Alexandru a fost o enciclopedie a istoriei celui de-al Doilea Război Mondial și așa rămâne în amintirea noastră, prin patriotismul pe care îl trăia și îl transmitea.

Familiei, fiicei, Rodica Davidean, nepoților si stranepotilor, le dorim să înțeleagă și să se împace cu gândul că acesta este cursul firesc al existenței și să îl pomenească în vecii vecilor!

Dumnezeu să îl odihnească în pace, în Grădinile Edenului promis !

Voluntarii Filialei de Cruce Rosie Vrancea.

 
 
 
  • Introdus la: 18.02.2021
  • Expiră la: 25.02.2021
  • Identificator: 69567
  • Vizualizări: 886