VIDEO!!!MARICICA VRABIE : NU SUNT DE ACORD CU TRIPLAREA SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI ŞI NICI CU PENSIILE SPECIALE !

Nu sunt de acord cu creşterea de 3 ori a salariilor parlamentarilor, aşa cum prevede legea propusă de Cabinetul Cioloş ! Personal, nu sunt de acord nici cu pensiile speciale pentru parlamentari. Mulţi dintre oamenii cu care mă întâlnesc eu prin sate, abia dacă primesc o pensie de 450 lei. Altii aşteapta şi acum calcularea pensiei de la fostele CAP-uri. Profesorii şi medicii au nevoie şi ei de salarii decente. Tinerii pleacă în străinăte ca să caştige bani mai mulţi. Să le rezolvăm întâi lor situaţia !

Din păcate, mă asteptam ca PNL, partidul care îl susţine pe premierul Ciolos să reacţioneze şi să critice o astfel de măsură, mai ales că liberalii sunt cei care au contestat la Curtea Constituţională legea prin care se măreau salariile medicilor şi profesorilor ! Au fost deranjaţi de acea lege, dar nu şi de această masură nejustă propusă de Guvernul Ciolos !

maricica-vrabie-ap-08-12-2016-foto-1maricica-vrabie-ap-08-12-2016-foto-2maricica-vrabie-ap-08-12-2016-foto-3*

Am luat pozitie încă de la apariţia acestui proiect de lege făcut pe picior şi în continuare îl consider un eşec care trebuie sancţionat de electorat. Apreciez faptul că insuşi premierul Cioloş a admis faptul că este un esec, chiar dacă în opinia sa „ nu este un eşec total”. Total sau nu, el se numeşte tot eşec.

Maricica Vrabie, fosta şefă de la Inspectoratul pentru Calitatea Seminţelor Vrancea va candida la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016 pentru un loc de deputat în judeţul nostru -poziţia numărul 1 pe listă -din partea ALDE. Maricica Vrabie, candidat ALDE Vrancea la Camera Deputatilor,este pe pozitia 1 pe buletinul de vot.Dr inginer agronom Maricica Vrabie este unul dintre practicienii actuali cei mai calificați în domeniul agricol din județul Vrancea(Advertorial)

Material comandat de ALDE Vrancea. CUI AEP:11160008 . Executat de SC Nord Est Media SRL.

Articole recente

admin Written by:

Comments are closed.