Primării

Un proiect nou marca ZdV.Urmăreşte Ziarul de Vrancea – ediţia print, portalul www.ziaruldevrancea.ro,subsite-ul www.ziaruldevrancea.ro/localitati/primarii sau primarii.ziaruldevrancea.ro, pagina de Facebook şi canalul nostru ZdV TV de pe Youtube. Pentru că investiţiile şi proiectele comunitare care nu sunt promovate, arătate şi mai ales explicate, nu există! Vei afla primul alte detalii care n-au cum să te lase indiferent faţă de soarta comunităţii în care trăieşti.

harta-vrancea

Stradă, grădiniţă, şcoală, apă curentă şi canalizare, dispensar, cămin cultural şi teren de sport, iată infrastructura minimă la care trebuie să aibă acces cetăţenii din mediul rural pentru a simţi că trăiesc într-o ţară cu adevărat europeană. Chiar dacă banii pentru investiţii sunt cel mai mare of al primarilor din tot judeţul nostru, există prim gospodari care au reuşit să schimbe în bine faţa localităţilor chiar şi cu mai puţin sprijin din partea statului şi a mai marilor de la judeţ. Şi cu ajutorul acestora, Vrancea se mişcă.

Stimaţi primari,

Aveţi ceva de spus şi mai ales de arătat comunităţii pe care o reprezentaţi? Ziarul de Vrancea vă stă la dispoziţie pentru a vă face cunoscute realizările, dacă aveţi aşa ceva. Pentru că investiţiile şi proiectele comunitare care nu sunt promovate, arătate şi mai ales explicate, nu există! Şi mai există oare primari care să nu dea socoteală alegătorilor la final de mandat?

Propune-ne şi tu o primărie de top din judeţ! Vă aşteptăm la adresa de e-mail ziaruldevrancea@yahoo.com sau la numărul de telefon 0758064958.